Lingsoft® 

Lingsoft lokalisoi Scoopshot-voittajasovelluksen

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

11.4.2012 – Lingsoftin asiakas P2S Media Group voitti Markkinointi & Mainonta -lehden ja RE: Median järjestämässä Grand One 2012 -kisassa ensimmäisen palkinnon Paras mobiilipalvelu -sarjassa sekä kunniamaininnan Paras ux-design -sarjassa Scoopshot-tuotteellaan.

Scoopshot tarjoaa kaikille iPhone- ja Android-älypuhelinten käyttäjille tilaisuuden ansaita rahaa ottamalla ja myymällä uutiskuvia. Asiakkaina ovat mediat ympäri maailman. Mediat voivat ostaa Scoopshot-storeen lähetettyjä tuoreita tapahtumakuvia tai lähettää kuvaajille paikkasidonnaisia tehtäviä haluamistaan aiheista.

Kuvaajat saavat tehtävistä push notifikaation puhelimiinsa. Kuvat ovat myynnissä 48 tunnin ajan ja käyttäjät saavat itse määrittää hintapyynnön otoksilleen.

Palvelu on kuvaajille ilmainen. Asiakasmediat maksavat ainoastaan kuvien käyttöoikeuksista. Scoopshot varmistaa prosessin sulavuuden hoitamalla sopimusasiat ja maksuliikenteen asiakkaan ja kuvaajan välillä. Käyttö on helppoa kaikille osapuolille.

Kilpailun raati kuvailee voittajasovellusta seuraavasti:

    Uniikki liiketoimintakonsepti jonka keskiössä aidosti mobiili. Palvelussa yhdistyy innovatiivisuus mobiilialustan hyödyntämisessä erittäin tyylikkääseen toteutukseen. Palvelu synnyttää uusia ansaintamahdollisuuksia kolmansille osapuolille. Palveluinnovaationa monistettavissa kansainväliseksi menestystarinaksi. Käyttökokemus laajenee ohi oman palvelun ja yhdistää muita toimijoita liimaten ne yhteen. Käyttäjä on palvelun ytimessä – Power to the people

"Lingsoft on lokalisoinut Scoopshot-sovelluksen seitsemälle kielelle. Olemme iloisia, että olemme saaneet olla mukana tekemässä innovatiivista ja upeaa tuotetta yhdessä P2S Median kanssa," sanoo myyntijohtaja Ilona Eloranta. "Onnittelemme asiakastamme ja toivomme maailmanlaajuista menestystä monikieliselle Scoopshot-sovellukselle!"

Lisätietoa Scoopshotista

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.