Lingsoft® 

Yli 90 % asiakkaista tyytyväisiä Lingsoftin kielipalveluihin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku 7.2.2011 – Lingsoft Translationsin asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella 93,4 % asiakkaista on tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä Lingsoftin kielipalveluihin. Vastaajista 91 % olisi valmiita suosittelemaan Lingsoftin tarjoamia kielipalveluita muille.

Asiakastyytyväisyyskyselyssä kysyttiin asiakkaitten mielipidettä mm. käännösten laadusta, hinnoittelusta, tilaamisen helppoudesta, toimitusnopeudesta, erikoisalaosaamisesta, asiakasvastaavien palvelusta ja kielivalikoiman laajuudesta sekä yleisesti että viimeisimmän tilauskokemuksen perusteella.

”Asteikolla yhdestä viiteen asiakkaamme antoivat meille kokonaisarvosanaksi neljä. Tuntuu hyvältä, että panostustamme hyvään ja asiantuntevaan palveluun sekä nopeisiin toimituksiin arvostetaan”, sanoo myyntijohtaja Ilona Eloranta. Hän on poiminut asiakkaiden vastauksista seuraavat kommentit:

    "Olen erittäin tyytyväinen hyvään ja joustavaan palveluun."
    "Jatkakaa samaan malliin. Oikein hyvä palvelu."
    "Kiitokset ruotsin kielen erinomaisista käännöksistä!"
    "Joustavaa ja nopeaa toimintaa."
    "Kiitokset! Valtavan hyvää ja ammattitaitoista palvelua."

Asiakastyytyväisyyskysely lähetettiin kaikille Lingsoft Translationsista käännöksiä ja kielentarkistuspalveluita vuonna 2010 tilanneille suomalaisille asiakkaille. Vastauksia tuli 170, ja vastausprosentti oli 33. Vastaajien joukossa oli sekä julkishallinnon että yritysten käännöstilaajia.

”Lingsoft Translations jatkaa kielipalveluiden kehittämistä asiakastyytyväisyyskyselyn tulosten perusteella. Tavoitteenamme on edelleen toimittaa korkealuokkaisia ja laadukkaita käännöksiä ja kielenhallintaa sekä auttaa asiakkaitamme kaikissa kieleen liittyvissä kysymyksissä”, Eloranta toteaa ja kiittää kaikkia asiakastyytyväisyyskyselyyn osallistuneita asiakkaita.

Lisätietoja

Myyntijohtaja Ilona Eloranta
p. 040 573 6778

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.