Lingsoft® 

Tikkurila tarkistaa ja tavuttaa suomea Lingsoftin työkalulla

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Tikkurila on kaikille rakentamisesta ja sisustamisesta kiinnostuneile tuttu ja tunnustettu yritys. Maaleihin ja maalaamiseen liittyy visuaalinen laatu, mutta Tikkurilassa tuotetaan paljon myös tekstiä ja siten tekstitaiton laatuun kiinnitetään suuri huomio. Tikkurila käyttää Lingsoft Proofreader -liitännäisohjelmaa Adobe InDesign -taitto-ohjelmassa auttamaan laadukkaan ja oikein tavutetun tekstin tuottamisessa esitteisiin, tuotekuvauksiin ja lehtiin.

"InDesignin oma tavutusohjelma ei vastaa tarpeitamme saada aikaan hyvää typografiaa. Siistin typografisen jäljen varmistamiseksi otimme käyttöön Lingsoft-pluginin, jolloin tekstin kirjain- ja sanavälistykset saatiin kauniiksi ja teksti yhtenäiseksi", sanoo Tikkurilan yritysilmeestä vastaava Corporate Visual Identity Manager Anne Hassinen.

Tikkurilassa Lingsoftin InDesign-liitännäisohjelmaa käyttävät markkinointi ja viestintä. Anne Hassisen mukaan ohjelma sopii myös satunnaiskäyttäjille, sillä se on hyvin integroitu InDesignin käyttöliittymään, eikä vaadi erillistä opettelua.

Lingsoftin suomen tavuttimen korkea laatu perustuu huolella rakennettuun suomen kielimalliin, joka tuottaa mm. perinteisille tavutusalgoritmeille haasteelliset yhdyssanojen tavurajat oikein. Sama kielimalli on myös Lingsoft-pluginin sisältämien tarkistimien moottorina. Lingsoftin oikeinkirjoituksen tarkistin hallitsee suomen runsaslukuiset taivutusmuodot ja yhdyssanat, toisin kuin InDesignin sanalistapohjainen vakiotarkistin. Lingsoftin ainutlaatuinen suomen kieliopintarkistin puolestaan havaitsee tekstin virheellisiä tai epäjohdonmukaisia kieliopillisia ja tyylillisiä piirteitä.

Lingsoft Proofreader -liitännäisohjelma on saatavillla Adobe InDesignin eri versioihin niin Windows- kuin Mac OS X -käyttöjärjestelmiin. Lisätietoa täältä.

Tikkurila tarjoaa kuluttajille, ammattilaisille ja teollisuudelle käyttäjäystävällisiä ja ympäristön kannalta kestäviä ratkaisuja pintojen suojaamiseen ja kaunistamiseen. Tikkurila on vahva alueellinen toimija, jonka tavoitteena on olla johtava maaliyhtiö Pohjoismaissa ja Itä-Euroopassa, mukaan lukien Venäjä.
Tikkurilan verkkosivuille

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.