Lingsoft® 

Innovatiiviset integroidun markkinoinnin työkalut

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Tekstiviestikampanjat ovat jo arkipäivää. Miten luoda uutta kiinnostavaa sisältöä matkapuhelinten kautta jaeltavaksi? Miten toteuttaa tyylikkäästi viestintäkampanja niin, että mainokset ovat luonteva osa kiinnostavaa sisältöä?

Ratkaisu

Lingsoft One-Hour Words® on innovaatiopalkinnolla palkittu mainosmedia, joka yhdistää toisaalta sisältöön kohdistuvan integroidun markkinoinnin ja toisaalta painetun ja sähköisen julkaisemisen edut. Tässä konseptissa sama sisältö voidaan julkaista kevyenä painettuna sanastona, Internetistä ladattavana e-kirjana ja matkapuhelimeen ladattavana mobiilikirjana. Lisäksi Lingsoft voi tuottaa samasta aineistosta äänikirjan synteettisenä tekopuheena. Opettavien ja viihdyttävien sanastojen yhteyteen voidaan liittää mainoksia, joilla on googlemaisesti asiayhteys sanaston sisältöön. Juuri sisällön vuoksi ihmiset todella lukevat sanaston — tunnissa — ja jopa säilyttävät sen.

Käytössämme on usean eri alan asiantuntijoita, toimittajia, ammattikirjoittajia ja oikolukijoita, jotka vastaavat sanaston sisällön luotettavasta laadusta. Lingsoftin oma teknologia mahdollistaa sisällön siirtämisen Internet- ja mobiilikäyttöön sekä äänikirjojen tuotannon. Tutustu One-Hour Words -tuotantopalveluihin napsauttamalla tästä.

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.