Lingsoft® 

Hämeen Sanomille Lingsoftin tarkistimet Newspilot-toimitusjärjestelmään

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Ruotsin johtava sanomalehtien ratkaisutoimittaja Infomaker toimittaa Hämeen Sanomille Newspilot-toimitusjärjestelmän, johon on integroitu Lingsoftin kielentarkistustyökalut. Hämeen Sanomat Oy julkaisee kolmea sanomalehteä: Hämeen Sanomat, Hämeenlinnan Viikkouutiset ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset.

Newspilot-järjestelmä sisältää moduulit suunnitteluun, tekstinmuokkaukseen, monikanavaiseen julkaisuun, kielentarkistukseen, uutisvirran hallintaan, kuvatyönkulkuihin, ilmoitushallintaan sekä sivujen julkaisuun ja tulostukseen. Toimitus sisältää myös uuden Whiteboard-suunnitteluominaisuuden. Uusi toimitusjärjestelmä otetaan käyttöön vuoden 2010 aikana. Newspilot integroidaan muiden keskeisten sovellusten kuten Atex Enterprisen sekä Fotowaren ColorFactoryn ja FotoStationin kanssa.

"Newspilot Writer tarjoaa toimittajillemme yksinkertaisen ja silti tehokkaan kirjoitusympäristön joka kiinnittyy yhtälailla sivutaittoon kuin verkkojulkaisemiseen, sanoo Hämeen Sanomien projektipäällikkö Päivi Kuusisto. "Newspilot mahdollistaa modernit työnkulut, joita voimme tarvittaessa vielä helposti muokata."

Hämeen Sanomat asentaa Newspilotin Windows-ympäristöön ja käyttää Adobe InDesignia järjestelmän taitto-ohjelmana. Kyseessä on ensimmäinen Newspilot-toimitus, joka sisältää Lingsoftin korkealuokkaiset suomen tarkistustyökalut interaktiiviseen oikolukuun, kieliopin ja tyylin tarkistukseen sekä käyttäjäsanastot ja kirjoitussäännöt. Lingsoft Translations on myös lokalisoinut Newspilot-käyttöliittymät suomeksi.

"Olemme iloisia ensimmäisestä suomenkielisestä Newspilot-asiakkaasta. Uskomme, että Hämeen Sanomat tulee käyttämään järjestelmää hyvin tehokkaasti," sanoo Infomaker Scandinavian toimitusjohtaja Peter Månsson. "Newspilot on helppo yhdistää muihin järjestelmiin, jolloin Hämeen Sanomat voi jatkaa muilta osin nykyisten järjestelmiensä käyttöä.

Lisätietoja

Peter Månsson, Infomaker Scandinavia AB:m toimitusjohtaja
Puh. +46 480 36 20 00

Päivi Kuusisto, Hämeen Sanomien projektipäällikkö
Puh. +358 3 615 11

sales@lingsoft.fi

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.