Lingsoft® 

Lingsoftille Edelcrantz Challenge
-innovaatiopalkinto

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

2008-11-20 – Lingsoft Oy:n kehittämä "One-Hour Words" on voittanut Uuden Teknologian Säätiön järjestämän Edelcrantz Challenge -innovaatiokilpailun. Innovaatiokilpailun tämänvuotinen teema oli Kulttuuripalveluiden saatavuutta edistävät innovaatiot. Palkinnon saajan valitsi Turun kauppakorkeakoulun rehtori Tapio Reponen säätiön hallituksen parhaiksi arvioimien kilpailijoiden joukosta. Palkintosumma on 10 000 euroa.

One-Hour Words on alusta, joka yhdistää toisaalta sisältöön kohdistuvan integroidun markkinoinnin ja toisaalta painetun ja sähköisen julkaisemisen edut. Tässä konseptissa sama sisältö voidaan julkaista kevyenä painettuna sanastona, Internetistä ladattavana e-kirjana ja matkapuhelimeen ladattavana mobiilikirjana. Lisäksi Lingsoft voi tuottaa samasta aineistosta nopeasti äänikirjan synteettisenä tekopuheena.

One-Hour Words on edullinen tapa tiedottaa ja markkinoida. Näillä pienillä hakuteoksilla voidaan tuoda asioita esille helposti omaksuttavassa ja hauskassa muodossa niin, että lukija haluaa palata julkaisuun myöhemminkin. Mainosten julkaiseminen sähköisissä julkaisuissa googlemaisesti asiayhteydessään sekä toisaalta painetun version jakelumahdollisuudet ja säilytettävyys muodostavat mainostajille kiinnostavan yhdistelmän.

Konseptia on käytetty jo esimerkiksi Agricolan juhlavuonna 2007 lisäämään Agricolan kiinnostavuutta suuren yleisön ja erityisesti nuorten parissa. Tänä syksynä Lingsoft on julkaissut One-Hour Words -sarjassaan sanaston aiheesta "Turku tunnissa - opas turkulaisuuteen".

Lingsoft Oy


Lingsoft on kansainvälinen täyden palvelun kielitalo. Se toimittaa asiakkailleen palveluita ja ratkaisuja, joihin kuuluu esimerkiksi käännöksiä ja sanastoja, kirjoittajan ja lukijan työkaluja, hakupalveluita, tekstinlouhintaa, opetussovelluksia ja puheohjattuja palveluita sekä e-kirjoja. Lingsoftin tuotteet toimivat kaikissa yleisissä käyttöympäristöissä ja ohjelmistoissa. Lingsoft toimittaa mm. Microsoft Office -tuoteperheen tarkistimet seitsemän kielen osalta. Lingsoftin ratkaisut perustuvat sen kehittämään, maailmalla standardin aseman saavuttaneeseen kielen rakenneanalyysiin.
www.lingsoft.fi, www.onehourwords.com

Lisätietoja


Juhani Reiman
Toimitusjohtaja
puh. 045 670 6770

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.