Lingsoft® 

Elsevier ja Ellibs solmivat yhteistyösopimuksen e-kirjojen jakelusta

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Turku, 22. helmikuuta 2008 - E-kirjoihin erikoistunut Ellibs ja maailman johtava tietokirjojen kustantaja Elsevier ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Ellibsin kautta ovat nyt saatavilla myös Elsevierin tuhannet laadukkaat tietokirjat, joiden määrä kasvaa vuosittain miltei 2000 uudella kirjalla.

”Yhteistyö laajentaa merkittävästi Ellibsin entuudestaan laajaa e-kirjojen tarjontaa. Samalla se on tietenkin lämmittävä tunnustus osaamisestamme e-kirjojen myynnin, markkinoinnin ja teknologian kehittämisessä”, kertoo Jarmo Heikkilä Ellibs Oy:stä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä sopimukseen. Ellibsin pitkä kokemus alalla tarjoaa yhteistyölle vakaan perustan. Uskomme, että e-kirjojen voimakas esiinmarssi on vasta alussa. E-kirjojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huippuluokan sisältöä muodossa, joka parhaiten vastaa heidän tarpeitaan”, sanoo Tom Rosenthal Elsevieristä.

E-kirjalla tarkoitetaan verkosta ladattavaa sähköistä kirjaa, jonka voi ostaa omakseen tai lainata kirjastosta ihan niin kuin paperikirjankin. Kirjastosta lainattu kirja palautuu lainausajan umpeuduttua automaattisesti kirjastoon. Digitaalisen kirjan etuna on muun muassa välitön saatavuus sekä monipuoliset hakuominaisuudet: e-kirjasta voidaan hakea tietoa samaan tapaan kuin esimerkiksi hakukoneilta.

Lisätietoja:

Ellibs Oy - Jarmo Heikkilä, Toimitusjohtaja
Puh. +358 2 279 3300

Elsevier - Tom Rosenthal, Senior Manager, Electronic Product Sales
Elsevier Science & Technology Books
San Diego, CA
Puh. +1 619 699 6806, GSM: +1 619 944 9134

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.