Lingsoft® 

PasaNet Oy ja Merentutkimuslaitos solmineet käännössopimuksen

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

PasaNet Oy (Lingsoft Translations) ja Merentutkimuslaitos ovat solmineet palvelusopimuksen käännös- ja kielenhuoltopalveluista. Sopimus on voimassa kaksi vuotta. Sopimus vahvistaa edelleen PasaNet Oy:n asemaa julkishallinnon käännöspalveluiden toimittajana.

Sopimuksen perusteella Lingsoft Translations kääntää mm. Merentutkimuslaitoksen Jääpalvelulle päivittäiset jäätiedotukset sekä kolme kertaa viikossa annettavat jääennusteet. Käännökset tehdään englanniksi ja ruotsiksi.

Merentutkimuslaitos

Merentutkimuslaitos on liikenne- ja viestintäministeriön alainen tutkimuslaitos, joka tuottaa meritieteellistä tietoa päätöksenteon, kansalaisten ja käytännön tarpeisiin. Jääpalvelu on Merentutkimuslaitoksen fysiikan osaston palveluhanke, jonka tehtävänä on toimittaa jäätalven aikana päivittäin nopeaa ja luotettavaa tietoa Suomea ympäröivien merialueiden jäätilanteesta sitä tarvitseville.

Lingsoft

Lingsoft Oy on kansainvälinen, täyden palvelun kielitalo, joka tarjoaa kaiken käännöksistä ja sanastoista kirjoittajan ja lukijan työkaluihin, tekstinlouhintaan, opetussovelluksiin ja puheohjattuihin palveluihin.

Lisätietoja: Chief Sales Officer Ilona Eloranta

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.