Lingsoft® 

Ellibs ja TietoEnator Libraries tiivistävät yhteistyötä

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

2007-01-24 / E-kirjojen välitystoimintaan ja siihen liittyvään teknologiaan keskittynyt Ellibs Oy ja Suomen johtava kirjastojärjestelmien toimittaja TietoEnator Libraries Oy ovat ilmoittaneet aikeistaan yhteistyön laajentamiseksi. Kirjastoasiakkaille voidaan täten tarjota yhä laajemmat elektronisen aineiston valikoimat.

Yhteistyön tarkoituksena on tarjota Ellibsin e-aineistoja ja niihin liittyviä palveluja entistä kattavammin ja helppokäyttöisemmin kaikille TietoEnator Libraries Oy:n PallasPro-kirjastojärjestelmiä käyttäville kirjastoasiakkaille.

Tarjottavan e-aineiston määrä on kasvanut voimakkaasti Ellibsin uusien kustantajasopimusten myötä. Palveluun liittyviä hankinta- ja luettelointiprosesseja uudistetaan parhaillaan samankaltaiseksi muun aineiston käsittelyn kanssa. Elektronisten aineistojen käyttäjämäärät kirjastoissa ovat nousseet voimakkaasti.

Jatkossa e-aineistojen hallinta- ja lainausprosessit tullaan tarjoamaan nykyaikaisena ja sujuvana toimintoketjuna, joka on integroitu saumattomasti TietoEnator Libraries Oy:n asiakaskirjastojen muihin prosesseihin. TietoEnator Libraries tulee vastaamaan palveluun liittyvistä ohjelmistoista ja niiden tukipalvelusta kirjastojen suuntaan. Ellibs tarjoaa jatkossakin kirjastoille palveluun sisältöä eli varsinaista e-aineistoa.

Lisätietoja: TietoEnator Libraries

Seppo Lindström
toimitusjohtaja
TietoEnator Libraries Oy

Jarmo Heikkilä
toimitusjohtaja
Ellibs Oy

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.