Lingsoft® 

Lingsoft-tarkistimet nyt myös Adobe InDesigniin

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoft on julkaissut uuden version suositusta Adobe InDesign -tarkistimesta. Ohjelman voi tilata Lingsoftin verkkokaupasta hintaan 150 € + alv.

Kun olet tehnyt tilauksen, voit heti ladata tuotteen ja ottaa sen helposti käyttöön. Samasta osoitteesta saat tilattua myös suuremman määrän edullisempaan yksikköhintaan.

1 – 24 kpl150 €/kpl
25 – 49 kpl 135 €/kpl
50 – 99 kpl 125 €/kpl
yli 100 kpl 100 €/kpl

Lingsoft Proofreader for Adobe InDesign helpottaa työtäsi ja vähentää
manuaalisen tarkistuksen tarvetta. Näin työn laatu paranee entisestään ja
ohjelma maksaa itsensä nopeasti takaisin. Lisätietoja on Lingsoft Proofreader -tuotesivuilla.

Voit tilata tuotteen myös sähköpostilla osoitteesta orders@lingsoft.fi tai puhelimitse numerosta (09) 668 9280. Tuote toimitetaan tilaajille sähköisessä muodossa. Postitse lähetettävä ohjelmisto sisältää CD:n ja käyttöoppaan. Toimitukseen lisätään 10 € postitus- ja käsittelykulut.

Voit kysyä ohjelmistojamme myös Adobe-jälleenmyyjältäsi.

Toivomme, että tuotteemme ja ratkaisumme ovat sinulle ja asiakkaillesi hyödyksi! Me Lingsoftissa uskomme, että kielen ja viestinnän merkitys vain lisääntyy tulevaisuudessa. Liity postituslistallemme, jos olet kiinnostunut kuulemaan mitä uutta tarjottavaa Lingsoftilla on ja mitä uutta kieliteknologiassa tapahtuu.

Lingsoft ja Language Management

Vuonna 1986 perustettu Lingsoft on monipuolinen, erilaisia kieliratkaisuja tarjoava yritys. Language Managementilla tarkoitamme yrityksen tai yhteisön prosessien ja toiminnan tehostamista kielellisten elementtien hallinnan ja kielityökalujen avulla. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi kääntämistä ja lokalisointia, puhesovelluksia, haku-, luokitus- ja tekstinlouhintatyökaluja sekä kielenhuoltoa ja kielentarkistimia.

Olemme jo pitkään tuottaneet kuuden kielen kielentarkistimet Microsoft Office -tuotteisiin. Kun käytät esim. Wordia, laadukkaat tarkistimemme helpottavat työtäsi. Kielentarkistimet voidaan myös räätälöidä yrityskohtaiseen käyttöön, jolloin ne tarkistavat tavutuksen ja kielivirheiden lisäksi yritykselle ominaista terminologiaa, tuotenimiä ja lyhenteitä. Näin voidaan minimoida virheellisten ja väärien ilmaisujen käyttö yritysviestinnässä, painotuotteissa ja verkkoviestinnässä. Lisätietoja on Kirjoittajan ja lukijan työkalut -osiossa.

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä ehdotus oman yrityksesi tai asiakkaidesi kielellisten prosessien hallintaan.

Takaisin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.