Lingsoft® 

Sähköinen julkaiseminen tukee perinteistä julkaisemista

Valitse kieli  
Hae sivustolta  
 Powered by Lingsoft®
Search Expander
Lue lisää

Lingsoftin tytäryhtiö Ellibs on toimiva julkaisukanava elektronisille kirjoille ja lehdille sekä yritysten omille dokumenteille. Oikeilla työkaluilla yrityksesi tuotosten käyttämistä ja muokkaamista voidaan tehostaa. Ellibs tarjoaa lisää kanavia tehokkaaseen ja kaiken kattavaan markkinointiin. Lisäksi se tarjoaa tavan ylläpitää oman henkilöstön asiantuntemusta sekä seurata maailman trendejä. Ellibsin avulla voit myös selvittää, mikä sähköisissä julkaisuissasi kiinnostaa lukijoita, ja saat muuta tietoa, joka auttaa liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämisessä.

Lingsoft Language Library on oma sarjamme, jossa tuotetaan erilaisia kieleen liittyviä julkaisuja ammattilaisille ja muille kielistä kiinnostuneille. Sarjan monikieliset teokset julkaistaan pääosin sähköisessä muodossa. Esimerkkinä EU-kielen käsikirja, joka on arvokas apu kaikille EU-aiheisia tekstejä kirjoittaville.

Käyttötilanne – ammattikirjallisuus aina käytettävissä, sähköisesti

Toimitiloissasi on varmasti kirjasto, josta voidaan lainata erilaisia ammattijulkaisuja, tutkimuksia ja oppaita. Niistä haetaan taustatietoa juttuihin ja tarkistetaan faktoja. Tiedät myös, että kirjoja voidaan tilata sujuvasti sähköisesti. Entäpä, jos kaikki julkaisut olisivatkin lainattavissa verkossa, aina tarpeen mukaan ja vain tarvittavaksi ajaksi? Osa julkaisuista olisi lainattavissa pitkäksi aikaa, usein vaihtuva informaatio vain silloin, kun se on tuoretta.

Ratkaisu: Lingsoftin tytäryhtiö Ellibs myy elektronisia kirjastojärjestelmiä ja välittää elektronisia tietokirjoja. Kun yrityksesi tekee sopimuksen Ellibsin kanssa, voitte sujuvasti lainata tarvitsemianne ammattijulkaisuja verkossa, aina tarpeen mukaan. Sopivalla määrällä käyttöoikeuksia kirjat ovat aina kaikkien saatavilla, ilman jonotusta kirjastossa tai opusten etsimistä pitkin toimistoa. Tieto löytyy, ja se on helposti hyödynnettävässä muodossa. Omaa sähköistä kirjastoa on myös helppo laajentaa omilla dokumenteilla ja julkaisuilla.

<<< Edellinen | Takaisin

 
Avainsanat   Tulosta   RSS


Microsoft® Gold Certified Partner    Adobe® Solution Partner    Valtionhallinnon puitesopimustoimittaja    SDL | LSP Partner Program | Advantage Plus Partner
Copyright ©1986-2018, Lingsoft Oy.